Trainingen RS skiteam

Nederland en Oostenrijk

 Leden 

Heeft u een lidmaatschap dan kunt u altijd een aanvraag doen voor een trainingsweek zowel intern als extern. In ons programma overzicht vind u onze trainingsweken indien wij een plek over hebben kan er deze week aangehaakt worden mits het niveau ook past in de groep die deze week traint. U kunt elke week in de kalender aanvragen en hoort dan tijdig of er plek is.

Standard Extern

Bij het Programma Standaard Extern kunt u 6 weken extern mee trainen deze weken kunt u verdelen over de 8 weken van het Standaard Interne programma. Wilt u een interne week boeken kan dat indien er genoeg plaats is. Extra externe weken zijn natuurlijk ook altijd bij te boeken.

 Standard Intern

Bij het Standaard programma intern zijn 6 of 10 weken opgenomen waarvan 2 weken extern met kerst. (zie programma) Wilt u een extra week boeken is dit uiteraard geen probleem.

 Premium

het premium programma bestaat uit 15 weken (Zie programma) Ook hier zijn extra weken bij te boeken deze weken woorden aangegeven in het programma. Ook kunnen deze weken met elkaar worden afgesproken en veranderen.

 

Trainingen Landgraaf

Wild u deelnemen aan 1 van de indoor trainingswekende in Landgraaf dan kunt u zich middels dit formulier aanmelden. Indien u alle 4 de trainingen aanmeld krijgt u een korting. Wild u zich voor alle vier de trainingen aanmelden stuur dan een email aan info@RS-skiteam.com

 

Richtlijnen voor de aanmelding

Alle skiërs met een programma Premium en Standaard Intern die een extra week willen boeken hebben tot 2 weken van tevoren voorrang. Twee weken voor vertrek heeft diegenen die als eerst aanmeld het recht om als eerst mee te kunnen.