Mijn naam is Luuk Schoenmakers (35 jaar)

Woon samen met mijn vriendin Annemarie in Heiloo. Wij hebben samen drie kinderen: Pelle, Teun en Wout. Ik ben zelf wedstrijdskiër geweest van mijn 6e tot mijn 16e en kijk hier altijd met een zeer goed gevoel op terug. In de diverse leeftijdscategorieën ben ik meermaals Nederlands Kampioen geweest en heb ik een aantal keer ook top 15 geskied bij internationale jeugdwedstrijden (o.a. Topolino en Andorra).

Nadat ik gestopt was, heb ik tijdens mijn studententijd een aantal jaar skiles gegeven in binnen- en buitenland. Daarna ben ik 3 jaar lang hoofdtrainer geweest bij het Snowplanet Racing Team (bestaat niet meer nu). Vervolgens ben ik hoofdtrainer geworden bij het wedstrijdskiteam van de Schans in Uden. Daar heb ik een sneeuwteam opgericht en zijn diverse skiërs daarvan nog steeds actief op het hoogste niveau. Na 4 mooie jaren ben ik daar gestopt en heb ik mij vooral gefocust op werk, zelf sporten en mijn gezin.

Tijdens mijn studententijd heb ik drie universitaire masters behaald: rechten, economie en een universitaire eerstegraads lerarenopleiding. Allen aan de Universiteit van Amsterdam. Inmiddels werk ik bijna tien jaar als docent voor de opleiding Sport, Management & Ondernemen (Sportkunde) aan de Hogeschool van Amsterdam. Daar ben ik o.a. docent van management en organisatievakken, docent Sport & Recht en docent ondernemen. Ook begeleid ik daar afstudeerprojecten en ben coach in diverse leerjaren. Als skitrainer heb ik nog een trainersopleiding gevolgd bij de Nederlandse Ski Vereniging.

In mijn vrije tijd besteed ik graag mijn tijd aan hardlopen en wielrennen. Ook ga ik regelmatig met mijn oudste zoon van 3 al naar de skibaan om te oefenen en dat is ontzettend leuk om te doen. Ik kijk er naar uit om weer met enthousiaste en passievolle skiërs te gaan werken! En als je nog meer van me wil weten, vraag het vooral!