Skip to content

Het team

Maak kennis met ons jonge en getalenteerde trainers team, onder de bekwame leiding van Sander. Met meer dan 15 jaar ervaring en een uitgebreide scholing stuurt Sander dit team aan, met als doel de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren. Onze prioriteit is het creëren van plezierige ervaringen, delen van passie en het ontketenen van het beste potentieel in elke atleet, dit alles in een warme en familiale omgeving.

 

Sander, met zijn jarenlange ervaring en toewijding, leidt ons team met de nodige expertise. Zijn visie is gericht op het samenbrengen van skiërs in een hechte gemeenschap, waar plezier en prestatie hand in hand gaan. Ons doel is niet alleen om atleten te trainen, maar ook om een ondersteunende en stimulerende omgeving te bieden waarin persoonlijke groei en succes gedijen.

Bij RS skiteam geloven we in de kracht van teamwork en streven we ernaar om een omgeving te creëren waarin atleten zich thuis voelen. Samen werken we aan het bereiken van individuele doelen en vieren we gezamenlijk de successen die voortkomen uit toewijding, hard werken en passie voor de sport.

Of je nu nieuw bent in de skiwereld of al ervaren bent, bij RS skiteam ben je welkom. Ontdek de opwinding van skiën en ervaar de ondersteuning van ons team terwijl je je vaardigheden naar nieuwe hoogten brengt. Samen streven we naar plezier, groei en prestatie!

Word lid van de RS skiteam-familie en ontdek de grenzeloze mogelijkheden die het skiën te bieden heeft. We kijken ernaar uit om samen met jou op de piste te staan en buitengewone herinneringen te creëren!

RS SKI TEam

TRAINERS

_DSC2964

Sander

Eigenaar RS skiteam/ Sport coördinator

Opleiding: ISTD/Staatlich, UKCP Alpine Coach Level 2, Level 4 EMS, Common theory, Ervaring: 11 jaar wedstrijd skiër, meer dan 15 jaar ervaring als fulltime coach/trainer.

team-1

Mark

trainer
Luuk

Luuk

Trainer
Sergey-trainer

Sergey

Trainer
wesley aangepast

Wesley

trainer
a3356567-69ba-4e43-8290-67e25e9f4af5

Boxie

Trainer
DSC_1653

Hilde

Trainer