RS skiteam

Sinds 2016 biedt RS skiteam een kwalitatief programma voor jonge getalenteerde skiërs. RS skiteam werkt met gekwalificeerde skitrainers en conditietrainers. Is skiën ook jouw passie en lijkt het je wat om op wedstrijdniveau te skiën, wordt dan lid van RS skiteam!

Ons skiteam voldoet aan alle kwaliteitseisen opgesteld door de Nederlandse skivereniging om atleten met een NOC-NSF status te mogen begeleiden.

RS skiteam biedt indoortrainingen en -wedstrijden aan in Nederland. Bovendien bieden wij meerdere trainingsprogramma’s in het buitenland aan.

De Basis

De basis van RS skiteam is het lidmaatschap. Leden van RS skiteam krijgen indoor skitrainingen in SnowWorld. Verder zijn bij het lidmaatschap inbegrepen voorbereidingen en begeleiding bij skiwedstrijden in Nederland, diverse conditie workshops, deelname aan het NK indoor in SnowWorld Landgraaf en een RS skiteam kledingpakket.

Daarnaast beschikt RS skiteam over een eigen trainingsaccommodatie in Radstadt in Oostenrijk. Hier bieden wij buitenlandse trainingsweken aan.

RS skiteam organiseert en begeleidt bovendien de deelname aan diverse wedstrijden.

Tot slot heeft u als lid van RS skiteam de mogelijkheid deel te nemen aan diverse specials, zoals trainingsweken in Chili of in Saas Fee.

 

Lidmaatschap RS skiteam

indoor skitrainingen Snowworld NL

voorbereiding & skiwedstrijden NL

conditieworkshops

NK indoor Snowworld Landgraaf NL

RS skiteam kledingpakket

RS skiteam Oostenrijk

pakket standard of pakket premium

skitraining Oostenrijk

trainingsaccommodatie Radstadt – Oostenrijk

uitgebreide conditietest

studiebegeleiding

(evt. extra trainingsweken)

Externe wedstrijden

Voorbereiding, begeleiding, deelname

Specials

trainingskamp Chili

trainingskamp Saas Fee