Skip to content

Het RS skiteam

Welkom bij het RS skiteam:
Dé thuisbasis voor jong skitalent in Nederland

Bij het RS skiteam geloven we in de kracht van passie, talent en professionele begeleiding. Als gecertificeerd skiteam door zowel de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV) als het Nederlands Olympisch Comité-Nederlandse Sport Federatie (NOC-NSF), zijn wij toegewijd aan het begeleiden van jonge getalenteerde skiërs op hun weg naar succes.

Onze kwalitatieve programma’s:

Ons programma is ontworpen met de hoogste normen, gericht op het ontwikkelen van de vaardigheden en het potentieel van jonge skiërs. Met gekwalificeerde skitrainers en conditietrainers bieden wij wekelijkse trainingssessies verspreid over Nederland. Deze trainingen, zowel in de sneeuw als in specifieke conditieruimtes, zijn zorgvuldig samengesteld om de technische vaardigheden van onze leden te verfijnen en hen voor te bereiden op wedstrijden op nationaal niveaus

IMG_3845
IMG_4173

Gecertificeerd talententeam:

Het RS skiteam is trots gecertificeerd te zijn als talententeam door de NSkiV. Dit stelt ons in staat om skiërs met een NOC-NSF status te begeleiden, wat een erkenning is van onze expertise en toewijding aan de ontwikkeling van ski-talent in Nederland.

Vraag een gratis proeftraining aan en word lid van RS skiteam:

Als skiën jouw passie is en je droomt van het deelnemen aan wedstrijden in Nederlandse indoorhallen, dan nodigen we je uit voor een gratis proeftraining van het RS skiteam. Met onze kennis, ervaring en professionele mogelijkheden zorgen wij ervoor dat je de best mogelijke trainingen en begeleiding krijgt tijdens onze trainingssessies en wedstrijden.

Bij het RS skiteam streven we ernaar niet alleen atleten te ontwikkelen, maar ook een gemeenschap van gelijkgestemde ski-liefhebbers te creëren. Samen gaan we vooruit, inspireren we elkaar en bouwen we aan een toekomst vol ski-succes

Vraag vandaag nog een gratis proeftrainingaan en  ontdek de opwindende wereld van het RS skiteam. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in onze skifamilie!

trainingslocaties

Nederland

Welkom bij RS skiteam: jouw weg naar ski-excellentie! Bij RS skiteam bieden we uitgebreide trainingsmogelijkheden op diverse locaties van SnowWorld, waaronder Amsterdam, Zoetermeer en Landgraaf.
lees verder

Oostenrijk

Ontdek optimaal skiën met RS skiteam: trainen en verblijven in stijl in Haus RS, Oostenrijk Het RS skiteam zet zich in voor het creëren van een uitmuntende ski-ervaring
lees verder