Skip to content

Oostenrijk

Ontdek optimaal skiën met RS skiteam:
trainen in Haus RS, Oostenrijk

Bij het RS skiteam geloven we in de ontwikkeling van talent op alle leeftijden. Daarom organiseren we gedurende het helejaar diverse trainingsweken. Onze leden trainen niet alleen wekelijkse in nederland, maar kunnen ook deelnemen aan trainingen in onze eigen faciliteit iin Oostenrijk. Het RS skiteam gaat verder dan alleen trainen. Wij organiseren en begeleiden ook de deelname aan diverse wedstrijden, zowel nationaal als internationaal. Dit biedt onze atleten de mogelijkheid om hun vaardigheden op het hoogste niveau te tonen en waardevolle ervaring op te doen in competitieve omgevingen.

de072665-6600-404c-a28b-fe5729b62a4f

Trainingsweken voor alle leeftijden

Bij het RS skiteam geloven we in de ontwikkeling van talent op alle leeftijden. Daarom organiseren we gedurende het jaar diverse trainingsweken,  Onze leden trainen niet alleen wekelijkse in Nederland, maar kunnen ook deelnemen aan trainingsprogramma’s in onze eigen training onderkomen in Oostenrijk.

Deelname aan wedstrijden

RS skiteam gaat verder dan alleen trainen. Wij organiseren en begeleiden ook de deelname van onze leden aan diverse wedstrijden, zowel nationaal als internationaal. Dit biedt onze skiërs de mogelijkheid om hun vaardigheden op het hoogste niveau te tonen en waardevolle ervaring op te doen in competitieve omgevingen.

Diverse programma's voor iedereen

Bij het RS skiteam begrijpen we dat flexibiliteit essentieel is. Daarom bieden we verschillende trainingsweken aan, variërend van twee weken tot 15 weken en meer. We hebben een programma dat aan jouw behoeften voldoet. Het RS skiteam biedt de perfecte balans tussen training, wedstrijden en plezier, ondersteund door professionele begeleiding. Skiën wordt niet alleen een sport, maar een levenslange passie met het RS skiteam.

Een dag met RS skiteam in Oostenrijk

Een intensieve en goed georganiseerde dag bij RS skiteam

Bij RS skiteam begint elke dag vroeg, vol energie en toewijding aan de ontwikkeling van ski-talent. Hier is een gedetailleerde blik op een typische dag bij ons team:

07:00 – Ontbijt: De dag begint met een gezond ontbijt om 7 uur, waar de skiërs zich voorbereiden op de uitdagende dag voor hen.

08:00 – 11:00: Ochtendtraining met palen: De ochtend staat in het teken van intensieve trainingssessies op afgesloten trainingspistes. Gedurende deze tijd worden technieken verfijnd en vaardigheden verbeterd met behulp van palen. Het is een tijd van focus en toewijding aan de sport.

11:00 – 11:30: Pauze: Na de ochtendsessie is er een korte pauze om te eten en te drinken, waarbij de skiërs zich kunnen opladen voor het volgende deel van de dag.

11:30 – 13:00: Techniektraining met plezier: Na de pauze wordt de techniektraining voortgezet, maar met een twist van plezier. Dit kan variëren van oefeningen buiten de pistes tot avonturen in het funpark, waardoor de skiërs hun vaardigheden op een speelse manier kunnen toepassen.

13:00 – 14:00: Terug naar Haus RS en middageten: De trainingssessies worden afgerond, en de skiërs keren terug naar Haus RS. Hier wacht een vers bereide maaltijd, verzorgd door het RS-team, om de atleten de nodige energie te geven voor de rest van de dag.

14:00 – 15:00: Vrije tijd: Na het middageten hebben de atleten wat vrije tijd, afhankelijk van de tijd van terugkomst. Dit moment biedt hen de gelegenheid om te ontspannen en zich voor te bereiden op de komende activiteiten.

15:00 – 18:00: School of fysieke training (buiten vakantieweken): Buiten vakantieweken wordt er 2 tot 3 uur besteed aan schoolwerk met een studiebegeleider. Tijdens vakantieweken wordt dit gebruikt voor fysieke training om de atleten fysiek sterker te maken.

18:00 – Avondeten en skionderhoud: Het avondeten, opnieuw bereid door RS, staat klaar om de dag af te sluiten. Voor het avondeten zorgt RS ervoor dat iedereen zijn ski’s voor de volgende dag weer in orde heeft. Onder U14 wordt dit door RS gedaan, terwijl vanaf U14 er assistentie wordt geboden.

20:00 – 21:30: Bedtijd: Om 20:00 uur gaan de eerste skiërs naar bed, en uiterlijk om 21:30 uur is de laatste groep in bed. Dit zorgt voor voldoende rust voor een optimale fysieke en mentale voorbereiding op de volgende trainingsdag

Bij RS Skiteam streven we ernaar om een gebalanceerde en ondersteunende omgeving te bieden, waar skiërs niet alleen hun sportieve doelen bereiken, maar ook genieten van het proces en de gemeenschap rondom het skiën.

Aanbod Buiten de Ski-Trainingen in Oostenrijk"

Studiebegeleiding

RS Ski Team Studiebegeleiding bij het RS skiteam Wil je je als skiër verder ontwikkelen en nog beter worden, dan is deelname aan trainingskampen buiten de reguliere schoolvakanties onontkoombaar. Dit
lees verder

Haus RS

Welkom bij het RS skiteam trainingscentrum in het schilderachtige Eben im Pongau, de thuisbasis van ons team.
lees verder