Skip to content

Groot succes voor RS skiteam tijdens kerstkamp 2023-2024 met 18 enthousiaste deelnemers

Het Kerstkamp van RS Skiteam kan met trots worden bestempeld als een buitengewoon succes, met een indrukwekkende deelname van maar liefst 18 enthousiaste skiërs. Gedurende deze intensieve twee weken werden er niet minder dan zes wedstrijden georganiseerd, waarbij het RS Skiteam de eer had om de eerste wedstrijd op 26 december 2023 te organiseren.

De weersomstandigheden waren uiterst afwisselend, variërend van plus temperaturen tot sneeuwval, wat resulteerde in een uitdagende maar leerzame ervaring voor alle deelnemers. Het RS Skiteam toonde veerkracht en vastberadenheid, waarbij ze elke weersomstandigheid omarmden en er het beste van maakten.

Een bijzonder hoogtepunt van het kamp was het gezamenlijke oud en nieuw viering in Eben im Pongau, bij Haus RS. Het was een fantastisch feest, waarbij alle leden van het skiteam de kans kregen om samen het nieuwe jaar in te luiden en te genieten van de warme sfeer.

Het nieuwe jaar begon met een knal voor het RS Skiteam, met een boeiende slalomwedstrijd op hun thuispiste op de Reiteralm. Twee reuzenslalomwedstrijden volgden, en hoewel het uitdagend was, werden deze twee weken gekenmerkt door gezelligheid en leermomenten.

Tijdens deze periode werden niet alleen hoogtepunten gevierd, maar werden ook dieptepunten ervaren. Het RS Skiteam toonde echter een positieve instelling en kijkt vol vertrouwen naar de toekomst. Ondanks dat niet altijd de gewenste beloningen en resultaten werden behaald, zijn de leden vastberaden om te blijven groeien en streven naar meer leuke en leerzame trainingsweken in de toekomst. Het RS Skiteam is klaar voor nieuwe uitdagingen en kijkt reikhalzend uit naar wat de toekomst in petto heeft.

Afsluitende Dag vol Plezier en Leermomenten op Funcarvers

Om het succesvolle Kerstkamp van RS skiteam op een memorabele manier af te sluiten, werd er een dag vol plezier, gezelligheid en waardevolle leermomenten georganiseerd op de funcarvers. Deze bijzondere dag bood deelnemers de gelegenheid om hun evenwicht op de ski’s te verbeteren en tegelijkertijd intensief te werken aan de training van de beenen.

De funcarvers bleken niet alleen een bron van vermaak te zijn, maar ook een nuttige aanvulling op de trainingsroutine van het RS Skiteam. Met de nadruk op balans en spierversteviging konden de deelnemers hun vaardigheden aanscherpen in een ontspannen en gezellige sfeer. Het was een dag waarop hard werken hand in hand ging met plezier en teamgeest.

Deze afsluitende activiteit benadrukte niet alleen de toewijding van het RS Skiteam aan zowel prestatie als plezier, maar bood ook een welverdiende afsluiting van twee intensieve weken vol skiwedstrijden, feesten en trainingssessies. Met deze waardevolle ervaringen in het achterhoofd kijken de leden van het RS Skiteam vol enthousiasme uit naar de komende uitdagingen en blijven ze gedreven om hun vaardigheden en teamspirit verder te ontwikkelen. Het Kerstkamp van 2023 zal ongetwijfeld als een mijlpaal in de geschiedenis van het RS Skiteam worden herinnerd.

Deel dit bericht

ander nieuws