Skip to content

RS Xmas cup 2023: een feestelijke skiwedstrijd met kerstman en uitdagende weersomstandigheden

Op tweede kerstdag, 26 december 2023, schitterde het skigebied met de sprankelende RS Xmas Cup, een onvergetelijke skiwedstrijd waar de feestelijke sfeer werd verrijkt met de aanwezigheid van niemand minder dan de Kerstman zelf. Ondanks uitdagende weersomstandigheden, waarbij het RS Skiteam te maken kreeg met variabele omstandigheden, werd de dag een groot succes dankzij inzet, samenwerking en de betoverende aanwezigheid van de Kerstman.

Om de piste geschikt te houden voor de jonge talenten van de U14 en hoger, werd er hard gewerkt met zout, waardoor de uitdagende omstandigheden werden overwonnen en een optimale race-ervaring werd gegarandeerd. De Kerstman zelf maakte zijn opwachting en voegde een extra dosis vrolijkheid toe aan deze speciale dag, wat zorgde voor een onvergetelijke ervaring voor alle deelnemers.

In samenwerking met de Ski Club Forstau en Bergbahn Reiteralm slaagde het RS Skiteam erin om de RS Xmas Cup tot een succesvol einde te brengen, ondanks de onvermijdelijke uitdagingen die gepaard gaan met het organiseren van een dergelijk evenement. Geen grote problemen werden ervaren, en het RS Skiteam feliciteert trots alle podiumplaatsen en alle atleten die deelnamen aan deze opwindende wedstrijd.

Met de blik op de toekomst kijkt het RS Skiteam enthousiast uit naar een nieuwe editie van de Xmas Cup in het seizoen 2024/25. Deze succesvolle dag heeft niet alleen de sportiviteit en vastberadenheid van de deelnemers benadrukt, maar heeft ook laten zien dat het RS Skiteam klaar is voor nieuwe uitdagingen en altijd streeft naar het creëren van onvergetelijke momenten op de piste. Op naar meer spannende ski-evenementen en feestelijke tradities in de toekomst!

Deel dit bericht

ander nieuws