Skip to content

RS skiteam presteert goed op eerste nationale punten wedstrijd van het seizoen

Op 2 december organiseerde RS skiteam met trots de allereerste nationale puntenwedstrijd van het seizoen in Zoetermeer. Deze wedstrijd markeerde een primeur met een nieuw format waarbij U8 tot U12 skiërs de kans kregen om hun tijd drie keer te verbeteren. Het resultaat was indrukwekkend, aangezien bijna alle skiërs met een resultaat de piste verlieten, met slechts één uitzondering.

De wedstrijd trok maar liefst 146 deelnemers, waarvan er 25 afkomstig waren van RS skiteam. Hoewel het een vroege dag was voor de organisatie, kijken ze terug op een zeer geslaagde dag. De atleten leverden topprestaties en RS skiteam wil graag een extra dank uitspreken aan alle vrijwilligers die hebben bijgedragen aan het succes van de dag.

Een bijzondere vermelding gaat naar de podiumskiërs: Bente (3e plaats), Djeavley (3e plaats) en Isabel (1e plaats). Hun indrukwekkende prestaties waren het hoogtepunt van een dag vol sportiviteit en plezier. RS skiteam kijkt nu al uit naar de volgende uitdagingen en bedankt iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van deze wedstrijd!

Deel dit bericht

ander nieuws