Skip to content

RS skiteam op lowlands championship in Landgraaf

Na een intensieve zomer vol trainingsmomenten was het eindelijk tijd voor de eerste krachtmeting tijdens het jaarlijkse Lowlands championship, een prestigieus evenement georganiseerd op uitnodiging van de NSkiV. Dit jaar vond de wedstrijd plaats in het sfeervolle SnowWorld Landgraaf, waar vijf landen streden om de felbegeerde titel van Lowlands kampioen.

RS skiteam nam deel aan de competitie met vijf jonge, getalenteerde skiërs, elk van hen leverde een indrukwekkende prestatie. Trainer Sander toonde zich trots op de resultaten die zo vroeg in het seizoen werden behaald. De atleten van RS skiteam hebben opnieuw bewezen dat hun toewijding en harde werk vruchten afwerpen, waarmee ze niet alleen zichzelf maar ook het team in de schijnwerpers zetten.

De focus van RS skiteam blijft gericht op verdere groei, ontwikkeling en succes op de pistes. Met deze sterke start belooft het seizoen veelbelovend te worden, en het team kijkt vol vertrouwen uit naar de komende uitdagingen en overwinningen. Op naar een winterseizoen vol triomfen en skiplezier!

Deel dit bericht

ander nieuws