Skip to content

RS skiteam versterkt teamgeest tijdens teamweekend

Na een enerverende avond bij de clubkampioenschappen op 2 juni, zette RS skiteam de feestvreugde voort met een dynamisch teamweekend op 3 en 4 juni. Het weekend stond bol van sportieve uitdagingen en leuke activiteiten, allen ontworpen om de teamgeest te versterken.

Gehouden op het terrein van onze gewaardeerde partner OutdoorValley, bood deze professionele locatie een scala aan mogelijkheden voor activiteiten zoals survival, klimmen, kajakken en andere sportieve teambuildingactiviteiten. Het teamweekend diende als een perfecte gelegenheid voor de atleten en trainers om elkaar beter te leren kennen buiten de skihellingen.

De twee dagen waren doordrenkt van teambinding, waarbij de nadruk lag op samenwerking, communicatie en vooral plezier hebben. Het was niet alleen een kans voor sportieve uitdagingen, maar ook voor het creëren van onvergetelijke herinneringen.

De trainers kijken enthousiast uit naar het komende seizoen en zijn gemotiveerd om met deze getalenteerde en gedreven jonge atleten hard te werken aan verdere successen op en buiten de piste. RS skiteam blijft niet alleen bouwen aan ski-vaardigheden maar ook aan een hechte en positieve teamcultuur. Op naar een seizoen vol prestaties, groei en bovenal veel skiplezier!

Deel dit bericht

ander nieuws